Blogberichten

Ben heeft nu ook een 7GB bundel

De sim only abonnementen van diverse providers worden steeds groter en in verhouding steeds voordeliger. Het is duidelijk dat de aanbieders van sim only flink tegen elkaar moeten opboksen om klanten aan te trekken en te behouden. De concurrentiestrijd is begonnen. Ook Ben heeft nu aanpassingen gemaakt in de sim only mogelijkheden. Zo is er een abonnement bij gekomen met een databundel van 7GB.

Providers geven het meest uit aan sim only advertenties

Dat telecomproviders veel reclame maken is geen nieuws. We kennen allemaal de televisiecommercials van onder meer Ben, T-Mobile en Tele2 wel. Daarnaast hebben we natuurlijk niet alleen te maken met reclames op televisie, maar ook radioreclame en bijvoorbeeld advertenties op social media en in Google. Wanneer we kijken naar de uitgaven van providers aan advertenties, dan zien we dat de aandacht volop uit gaat naar het promoten van sim only.

Speciaal sim only abonnement voor de kleintjes

Kinderen krijgen natuurlijk op steeds jongere leeftijd een mobiel. Toch valt het voor ouders vaak niet mee om kinderen goed te leren omgaan met het toestel, en dan met name met het oog op de kosten. Hier heeft Tele2 een oplossing voor gevonden. De provider komt namelijk met het allereerste sim only abonnement speciaal voor de kids.

Jongeren betalen de smartphone steeds vaker zelf

Dagelijks worden er nieuwe Sim Only abonnementen afgesloten. Dit is natuurlijk heel positief. Met een Sim Only abonnement ben je immers een stuk goedkoper uit dan met een abonnement waar een smartphone bij zit. Daarnaast zorgt deze laatste optie voor een BKR-registratie waar niemand op zit te wachten.

Geen Sim Only met 3G meer bij Vodafone

3G internet, bestaat dat nog? Ja, dat bestaat nog. Sterker nog, er zijn nog aardig wat mensen die er gebruik van maken. Dit zijn vooral mensen met een Sim Only abonnement. Mensen die een abonnement met toestel hebben maken eigenlijk allemaal al gebruik van 4G internet. In Nederland zijn er nog aardig wat mensen met een 3G verbinding op een ouder toestel, maar dit aantal krimpt met de dag. Daarom heeft Vodafone nu als eerste provider besloten om 3G helemaal uit het internetaanbod te halen.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen