Blogberichten

Sim only aanbiedingen

Een sim only aanbieding is voor jou aantrekkelijk als je geen nieuwe smartphone nodig hebt of als je je smartphone liever zelf koopt. Een sim only aanbieding is natuurlijk veel goedkoper dan wanneer je een mobiel telefoonabonnement afsluit inclusief toestel. De telefoon betaal je immers via het maandelijkse abonnementsgeld. Het voordeel is alleen dat je het bedrag voor de telefoon niet in 1 keer hoeft te betalen. Dat laatste kan aantrekkelijk zijn als je je oog laat vallen op een duur toestel en je het geld daarvoor op dat moment niet kunt of wilt uitgeven. Sim only geeft je de vrijheid om op ieder gewenst moment van toestel te wisselen, of juist langer met je telefoon te doen.

Verwachtingen van de nieuwe iPhone SE 2020

Na vol verlangen gewacht te hebben op de lancering van de nieuwste iPhone, is hij er dan eindelijk: de opvolger van de iPhone SE 2020, die over de uiterlijke kenmerken van de iPhone 8 beschikt. Wij nemen je mee naar de verwachtingen die hieraan vooraf gingen, vertellen je of het toestel eenmaal na de lancering aan deze verwachtingen voldoet en geven je mee of dit toestel een do or don’t is.

Verborgen voordelen van een sim only abonnement

Dat een sim only abonnement voordeliger is dan andere telefoonabonnementen, dat weten de meeste gebruikers wel. De vele andere voordelen die dit type abonnement met zich meebrengt, worden niet altijd even goed belicht. Het is daarom goed om eens te bekijken welke mogelijkheden het afsluiten van sim only jou biedt. Zo kan je bijvoorbeeld veel meer flexibele met je bel- en internetgedrag omgaan. Terwijl ook het gebruik van een telefoon op een hele andere manier kan. Het is goed om deze pluspunten eens wat meer te belichten.

Sim only abonnement omhoog bijstellen tijdens Corona crisis

Je sim only abonnement omhoog bijstellen? Je bent niet de enige die dat op dit moment wil doen tijdens de Corona crisis. Gelukkig bieden veel providers je de mogelijkheid om je sim only abonnement omhoog te doen wanneer dit nodig is. Een abonnement verlagen is vaak een stuk lastiger. Daarom luidt ook altijd het advies om bij aanschaf van een sim only abonnement liever iets te laag te kiezen dan iets te hoog. Je kunt dan achteraf bijstellen als dat nodig is en je sim only abonnement omhoog doen tot het juiste verbruik voor jou.

Nieuw sim only abonnement afsluiten? Ga vergelijken!

Een nieuw sim only abonnement afsluiten is tegenwoordig heel eenvoudig. Je gaat naar de website van een aanbieder, kiest een abonnement en regelt alles direct online. Vaak kun je al binnen een week gebruik maken van je nieuwe sim only abonnement. Fantastisch, maar ben je dan ook wel zo voordelig mogelijk uit? Goede kans dat je te veel betaalt voor je abonnement als je niet eerst even de opties vergelijkt. Wil jij een nieuw sim only abonnement afsluiten? Start dan altijd met vergelijken.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen