Wat is sim only?

Een sim only abonnement is een telefoonabonnement dat wordt geleverd zonder een telefoon, je krijgt dus alleen een simkaart met hierop een maandelijks aantal belminuten, sms berichten en (eventueel) een internetbundel. Een sim only abonnement is veel voordeliger dan een telefoonabonnement waarbij een toestel wordt geleverd, je betaalt dus alleen maar voor je maandelijkse verbruik. Een sim only abonnement wordt dan ook steeds populairder, veel mensen kopen zelf een los toestel of gebruiken nog steeds het toestel dat ze al hadden bij het vorige telefoonabonnement, dit levert een besparing tot wel 60% op!

Heeft u nog verdere vragen?

Als uw vraag na het lezen van dit antwoord nog niet is beantwoord, dan kunt u het beste per mail contact opnemen met ons via ons contactformulier. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Populaire abonnementen